Čtete etikety na výrobcích, které kupujete? Pokud ne, tak začněte. Přinášíme recenze oblíbených zmrzlin a sušenek.
Muffin je druh pečiva a svou velikostí se vejde do dlaně. Tvarově připomíná malé cukrářské dortíky, nebývá ale tolik sladký.
Obsah článku:
Všechny suroviny na muffiny smícháte a vypracujete těsto. Muffiny se dobře připravují v silikonových formách, které není potřeba vymazávat olejem.
Do formiček nanesete těsto. Pečete v troubě na 180⁰C asi 45 minut. Podáváte s tvarohem oslazeným třeba javorovým sirupem (k nanesení dobře poslouží obyčejný sáček, kterému ustřihnete roh) a ozdobíte malinami.
V čem je výhodnější špaldová mouka v porovnání s klasickou bílou pšeničnou moukou? Špaldová mouka si oproti bílé mouce zachovává všechny důležité živiny, jako jsou komplexní sacharidy, vitaminy, minerální látky nebo vláknina.
Špaldová mouka je k bílé pšeničné mouce celozrnnou alternativou. Příznivě ovlivňuje naše zdraví a výborně se hodí na pečení sladkých zdravějších dezertů.
Autorka: Bc. Simona Fajmonová
Registrovaná nutriční terapeutka, studentka 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze obor Nutriční specialista. Bude velmi ráda, pokud se jí kohokoli z vás podaří přesvědčit o tom, že hubnout neznamená mít hlad, a že „zdravé“ jídlo, je dobré jídlo.
Pokud si nevíte rady s množstvím nebo načasováním stravy a chcete, aby vaše úsilí mělo odpovídající výsledky, domluvte si konzultaci .
Certifikovaný TRX® trenér a TRX® Training Ambassador, který se od roku 2011 věnuje funkčnímu tréninku a sdílí tipy, jak zůstat fit bez nutnosti zvedat činky těžší než vlastní tělo. Jako freelance UX designér hledá funkční řešení nejen ve sportu, ale i v digitálním světě. Spolupracuje s 3D FITNESS a neustále se vzdělává v rámci 3D FITNESS Academy.